Work With Malene Course Creator Book Publishing Blog About CONNECT Login

 

BLIV FORFATTER

Få flere kunder og en stærk position i din niche. Det tager kun 90 dage at udgive din bog.

Du SKABER din bog fremfor at skrive den - også selvom du ikke i forvejen har et skriftligt materiale.

 

Book en samtale

Styrk din forretning med en signaturbog

Har du undret dig over, hvorfor så mange specialister og eksperter udgiver bøger som led i deres forretningsstrategi?

  • At være udgivet forfatter styrker den umiddelbare autoritets-opfattelse og gør det langt lettere at tiltrække kunder, partnere og eksponeringsmuligheder
  • Gennem printede og digitale bøger kan potentielle kunder øge deres viden om, hvordan du kan levere værdi og hjælpe dem til at løse vigtige problemer
  • Som selvudgivet forfatter beholder du alle rettigheder og kan bruge bogen strategisk i din markedsføring præcis som du vil og sælge den i mange forskellige kanaler
  • Det er ikke længere forlagene, som bestemmer hvem der kan udgive hvilke bøger. Det er derfor nu muligt at udgive bøger som er målrettet langt mere specifikke nicher og sikre du tiltrækker dine ideelle kunder og kan generere konkrete leads
Book personlig samtale

Din Bog Coach & Cheerleader

Jeg hedder Malene Bendtsen, og jeg hjælper konsulenter, coaches, foredragsholdere og forfattere med at skabe og udgive digitale produkter, herunder bøger og online kurser.

Jeg blev bidt af selvudgivelse, da jeg var leder af Saxo.com's forfatter-forretning i Sydamerika. Siden har jeg udviklet en række metoder, så du kan udgive din bog langt hurtigere og med tydeligt link til salg af dine andre produkter.

Dette er for dig, hvis ...

  • Du ønsker at styrke din forretning som konsulent, coach, foredragsholder, underviser eller lignende

  • Du har en solid og veldefineret løsning, system eller metode, som du ønsker at give flere adgang til

  • Du ønsker at udgive din bog enten på dansk eller engelsk 

  • Du er overvældet ved tanken om flere års skriveri og mangel på samme

Book personlig samtale

Forløbets indhold

Det overordnede princip er, at ingen efterlades med en halvfærdig bog. Når det er sagt, så er du selvfølgelig nødt til at gøre det nødvendige og udføre de opgaver jeg giver dig, så du kan komme i mål. Det ER helt muligt at udgive på 90 dage! Når det ind imellem ikke lykkes helt, skyldes det som regel en ekstern ressource, som ikke er så hurtig som vi ønsker os. DU kan sagtens nå din del! :)

Har du brug for at vide mere?

Måske er du usikker på, om du er klar til at udgive en bog? Eller du er skeptisk i forhold til, om du virkelig også kan gøre det på 90 dage? Eller du er ikke sikker på, om din bogide er god nok? Eller du har brug for mere viden om de praktiske forhold? Eller...?

Få svar på alle dine spørgsmål og find ud af, om dette er det rigtige for dig.

No. More. Writers. Block.

Du ved, at du kan styrke din position i din niche, hvis du udgiver en bog. Måske har du prøvet en eller flere gange at komme igang med at skrive din bog. Eller måske gav du op på forhånd, fordi du troede, at det tager flere år at skrive en bog. Eller du troede, at det er vigtig, nødvendigt eller ønskeligt at få en forlagsaftale?

Her er hvorfor DU kan udgive en bog hurtigere end de fleste andre!

Du er en ekspert!

Du har allerede en stor mængde information organiseret og du har sat din viden i system. Det store problem med at skrive bøger er ikke at skrive dem, men ikke at vide hvad man gerne vil formidle og hvordan. Du har allerede brugt år på at finde ud af, hvordan du bedst formidler til dit publikum. Det er det din forretning er bygget på!

Du har indhold!

Hvis du lige nu løser problemer eller underviser dine kunder, så manger du ikke indhold til din bog. Du har måske allerede skrevet artikler, lavet blog indlæg, videoer, podcasts eller andet undervisningsmateriale? Resten har du i dit hoved. Alt dette indhold omsætter vi til et spændende bog-format optimeret til dine forretningsmål.

Du har en business!

Uanset om din kerneydelse er kurser, foredrag, konsulentarbejde, coaching eller lignende, kan stærk positionering og ekspert autoritet booste dit salg og dit aftryk i verden. Du er trænet i at levere fantastisk værdi til dit publikum og få dem til at lytte på dig. Måske du også allerede har systemer på plads til at promovere din bog.

FORFATTERNES HISTORIER


SÅDAN ER DET AT SELVUDGIVE BØGER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING
- I SAMARBEJDE MED MIG

 
 
 

Kunder hitter på Amazon bestseller lister

Selvfølgelig er det ikke alle forfattere, som vil opleve dette. Men der er faktisk en del du kan gøre for at øge chancen for at få en god best seller ranking og trigge algoritmen i denne en af verdens allerstørste søgemaskiner. Det bringer din bog i øjenhøjde med langt flere af dine potentielle kunder. Lad mig lære dig strategierne til at skabe smukke bøger og strategierne til at positionere dem perfekt for din forretning.

Er du klar til at blive forfatter?

Samlet pris

49.600 kr.

+ moms

 

Faciliteret heldags workshop, hvor hele bogens indhold besluttes

Vejledning i korrekt optagelse af audio, så du undgår at skrive mere end nødvendigt

Transkribering af hele dit materiale

Hands-on strukturel redigering samt linjeredigering (max. 200 sider)

Oplæg til designer, booking af designer samt projektstyring frem til udgivelse - herunder fremskaffelse af illustrationer

Konverting til ebog til hhv. Kindle og andre online boghandlere

Upload af paperback og ebog  (Amazon/Saxo) samt levering af tryk-filer til eget oplag samt kildefiler

Fri email og telefon support

TILMELD

Påløber der yderligere omkostninger?

Ja, afhængig af dine egne kompetencer og hvem du har i dit netværk skal du påregne at skulle bruge yderligere ressource personer. Ofte finder vi meget rimelige priser i udlandet til de fleste opgaver.

Listen er ikke nødvendigvis udtømmende, men kan også være kortere!

Der er flere muligheder her. En af dem er nogle værktøjer som kan gøre noget af arbejdet for dig. En anden er, at du selv kender en sekretær af den slags, der er lynhurtig på tasterne. Ellers er det muligt, at du må betale dig fra arbejdet. Prisen er meget forskellig, men vi plejer at finde gode priser.

Det er mig der redigerer dit råmateriale i første runde. Derefter skal du selv på banen og vi samarbejder om færdiggørelsen.

Hvis du skriver på dansk, kan du sikkert finde en dygtig person i dit netværk. Hvis du skriver på engelsk, hjælper jeg dig med at finde den rette. Prisen afhænger af hvor lang din bog er, og hvilken kompleksitet den har. Det er som regel ikke en stor post i budgettet.

Det er meget forskelligt, hvad layout koster. Der er redskaber til at du selv kan gøre det. Og der er super professionelle som giver dig konceptideer og sørger for at alt spiller også teknisk. Hvis du kun har tekst er det selvfølgelig billigere end hvis du har mange grafiske elementer. Jeg har aldrig betalt mere end 5$ per side. Et cover (forside/bagside) kan koste fra 100-800$. De fleste ligger i midten. Vi sørger for, at du får en print-fil med i pakken, så du kan trykke eget oplag af bogen.

Du skal selv levere alt visuelt materiale til din bogdesigner. Vi arbejder med det konceptuelle og jeg hjælper dig med at vælge, hvilken vej du bør gå for at skabe den bog du ønsker. Du lærer også om den tekniske sammenhæng mellem dine designvalg og den pris du ender med at tage for bogen i markedet. 

Hvis du regner med 100$ er du home safe. Ofte kan det gøres billigere afhængig af antal sider og kompleksitet.

Amazon er gratis at udgive på. Saxo og flere andre tager et udgivelsesgebyr. Forvent 350-500 kr. Gebyret inkluderer ofte distribution til flere online butikker.

Du behøver ikke trykke noget oplag. Du udgiver med print-on-demand, hvilket vil sige, at du ikke skal have noget lager for at kunne sælge papirversioner. Hvis du ønsker at have et antal bøger selv til promovering, salg eller uddeling i anden sammenhæng, så kan du sagtens selv få dem trykt lokalt hos et trykkeri. Du får filen med fra layouteren til formålet.

Dette forløb handler om at komme over hurdlen med at få produceret og udgivet bogen. Der er ikke markedsføring inkluderet, selvom du får en lang række tips undervejs. Vi sørger dog for, at du sammen med dine bog-filer også modtager images til markedsføringsbrug. Du bliver også undervist i, hvordan du rent teknisk placerer din bog bedst på Amazon.

Close

Stay connected and get news from Malene in your Inbox

Get on my email list to receive inspiration, training and news.