GRATIS WEBINAR

Sådan skriver og udgiver du din egen bog som ekspert

Hej, jeg hedder Malene.

Jeg har hjulpet en lang række coaches, konsulenter, foredragsholdere og undervisere med at udgive deres ekspertbøger. Jeg er selvfølgelig også selv forfatter.

Udover at lave bøger, er jeg specialiseret i at lave, markedsføre og sælge profitable online kurser. Med andre ord: Jeg hjælper dig med at pakke din viden pænt ind, så den kan sælges på den mest effektive måde.

Hvis du også overvejer, om du skal udgive en bog, så mød op og bliv klogere på, hvad det kræver, hvordan man gør og hvilke faldgruber du MÅ undgå. Se mere nedenfor om, hvad du kan lære på webinaret.  

Tilmeld dig webinaret

Mandag d. 8. marts kl. 13
Varighed: 1-1,5 time

Det kan du lære på webinaret:

📚 Sådan er din hjerne programmeret til at forhindre dig i at få din bog skrevet - og hvordan du snyder den, så du får din bog skrevet på rekordtid!
📚 Sådan forvandler du din viden til en smuk og professionel bog uden at bruge årevis på at forsøge at få bogen skrevet - jeg ved, at du hellere vil bruge tiden på dine kunder
📚 Hvordan du sikrer dig, at læsere bliver til kundeemner og bidrager til at øge din indtjening på dine mest interessante produkter
📚 Hvordan du kan selvudgive din bog og opnå fordele, du ikke får med et forlag
📚 Og en masse andet! Der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

⬇️⬇️ DEL BEGIVENHEDEN PÅ SOCIALE MEDIER ⬇️⬇️

Close

Awesome! 

All you need to do is to let me know where to send the information and I will let you know when new training is available!