Kom godt igang med Kajabi!

Eksklusivt tilbud fra
Malene Bendtsen

proud Kajabi specialist & partner

 

Skal du lave onlinekurser?

Har du overvejet onlinekurser, men har brug for hjælp til at sætte din platform op? Er du bekymret ved tanken om selv at gå igang?

Eller vil du bare gerne have de bedste tips serveret på dansk og med mulighed for at se hinanden i øjnene?

Nu har du muligheden for at få en gratis implementeringspakke, når du opretter dit Kajabi abonnement via min partneraftale!

3x3 timers workshop i centrum af København. Du kan booke dig ind på formiddag, eftermiddag eller aften en gang om måneden. Derudover får du 3 måneders fri support i Facebook gruppe.

Så bliver det ikke lettere at komme igang med online kurser!

Alle de værktøjer du har brug for til at bygge en succesfuld online forretning

Kajabi er super brugervenlig en alt-i-et platform der gør det let at bygge og sælge dit onlinekursus. Du behøver ingen andre redskaber, og samtidig er der masser af muligheder for at integrere med præcis det du vil. Du får:

En smidig motor

Kajabi er en platform. De betyder, at alle de værktøjer du skal bruge allerede er integreret og fungerer smidigt sammen. Ikke noget med at update plugins i en uendelighed eller finde integrationsfejl. Der er CRM, email responder, webpages, automatisering, you name it.

Smukt website

Super let at designe flot website, landing pages, opt-in pages osv. med de fleksible og brugervenlige templates. Ingen kodning nødvendig - men mulig. Du kan bruge dit eget domæne, sælge fysiske produker og offline produkter som fx. coaching og retreats.

Bygget til KURSER

Alt er bygget med henblik på at gøre dig til en succesfuld skaber og leverandør af onlinekurser. Med Kajabi kan du håndtere alle dine kundeprocesser smidigt lige fra at lave marketing kampagner til at sælge og levere dine kurser. Der er endda videohosting inkluderet!

Skal vi se at komme igang?

Du starter med at købe dit abonnement og sender derefter kvitteringen til mig. Så modtager du link til at booke dine workshops!

Close

50% Complete

Register for your free coaching call

Fill out the application below to get started.