Informationsmøde
UDGIV EN BOG
STYRK DIT BRAND

Gratis informationsmøde for dig, som bygger din virksomhed op omkring dit personlige brand: coaches, konsulenter, undervisere, foredragsholdere mv.

Torsdag d. 8. august kl. 19

Tilmeld dig mødet i København HER

Mødet er for dig hvis du er coach, konsulent, behandler, underviser eller foredragsholder

Du har næsten givet op på forhånd, fordi du ikke har tid

Du ved, at du gerne vil udgive en bog til at understøtte din forretning og måske tilmed lave onlinekurser. Du vil gerne vide, hvordan du kan udgive din bog uden at bruge flere år på at skrive! Spoiler alert: Du behøver næsten ikke skrive for at udgive!

Har skrevet allerede et udkast til din bog og skal udgive den

Tillykke med at du er nået i mål med dit manuskript! Nu har du brug for viden om, hvordan der kommer en rigtig bog ud af det og hvilke opgaver og valg du står overfor i forbindelse med udgivelsen. Hvad er bedst hvornår? Forlag eller selvudgivelse?

Er usikker på om en bog er det rigtige for dig

Dette er helt unik mulighed for at blive klogere på, OM det er det rigtige for dig, hvad du kan forvente dig af processen, og hvor meget arbejde der ligger i det for dig. Du vil også blive meget klogere på, HVORNÅR du er klar til at udgive. 

"Malene kan en masse tricks som hjalp os med at kunne skrive hele første udkast til bogen på kun 3 uger! Det var også hendes strategier som fik vores bog til at hitte som nummer 1 i hele 2 Amazon kategorier. Hun er en fantastisk coach og altid en stor hjælp!"

Mette Dahm & Mette Wismann
Vikingmoms

"Jeg behøvede ikke at bekymre mig om processen overhovedet og kunne fokusere på, hvad jeg gerne ville formidle i min bog. Malene var min støttepille og guidede mig hele tiden gennem næste skridt fra start til slut. Jeg fik også nogle rigtig gode tips som har øget min success!"

Mette Reebirk
Reebirk Business

"Malene hjalp mig med alt det tekniske, som ikke rigtig interesserer mig. Print-on-demand, hvordan man laver ebogs-filer, hvordan man finder den rigtig Amazon kategori og en masse andet. Min bog ligger rigtig godt på placeret på Amazon og jeg kunne ikke have gjort det uden Malene!"

Christian Bjerring
Forfatter til 'Kongen'

"Malene har hjulpet mig med at genudgive 3 håndbøger, og det er i høj grad takket være hende, at de er blevet så flotte, som de er, både i forhold til layout og illustrationer. Det var også hendes idé at udgive dem som en serie med overskriften ”Wärns små guider”, hvilket er genialt fordi det både samler bøgerne og understreger værdien i dem: nemlig at de er praksisorienterede og overskuelige at gå til. Jeg har netop hyret Malene til at hjælpe mig med flere spændende projekter og jeg kan anbefale hende til alle, der ligesom jeg har en ekspertviden, som man gerne vil have omsat til online-produkter."

Birgitte Wärn
Wärn Kompetenceudvikling
Close

Tilmeld dig gratis informationsmøde om selvudgivelse af bøger